Ny Blogg

Gått och skaffat en ny.. så där hittar ni mig hädan efter! http://seagulls1.blogspot.com

Min hund Nala på en oredigerad bild här nedan :) Puss hej!

image9


Tråk - - kväll

Igår va en trevlig kväll. Kort men bra. Idag va seg. Idag va bio. Idag va bio med mamma. Idag va Försoning. Bion va bra. Hemfärd va jobbig. Hon vill inte lyssna på musik. Tyst. Hemma sen. Trååååk. Seeeeg. Familjen + Melodifestivalen. Melodifestivalen kan ta sig. Ville inte se. Datorn hela kvällen. Städat heela mitt rum. Städat toan. Laddat ner musik. Laddat ner ~6 album. Laddar fortfarande ner. Lyssnar på Gud. Skriver här. Skriver konstigt. Ätit glass. Inte gott. Pappa tapetserat delar av rum. Garderoben nästan klar. Nala måste ha pissat i mitt rum. Ljus tända. Mys. Vill inte sova som vanligt. Eller inte som vanligt. Trött ibland. Vill göra något imorrn. Vet inte vad. Med folk. Kulturhuset?. Ska sluta skriva. Snart. Kanske. Ja. Nu. Hej då. Puss.


Bra dag med massa kompimanger :)

Slapp och ganska härlig dag. Udda, VERKLIGEN udda! Satt och skrev en text i ~2h idag (vi va tvungna. egentligen från 8.15-12.15).. de va ganska jobbigt.. satt och snuvade helatin och så fanns de ingen luft där inne heller = kan inte tänka och ont i skallen. Och så hade vi en rast på ~3-4h innan nästa lektion började.. och den tog senare slut vid 16.. men ja klagar inte :).

Fattar inte hur många kompimanger jag fått idag heller.. hahaha.. OJ verkligen! Men tack alla :D:D. Shiiiiit vad jag måste ha varit snygg idag asså hahaa.. och de va ju verkligen från folk som inte hade pratat med varandra innan också :P. Kul kul.



Eftersom jag sa att jag skulle lägga upp en bild på Johanna förut
men de funkade inte då så gör jag de nu ist.
Här är den vackra människan och hennes lillasyster Fia :)

image8

2

Har så rackarns ont i magen att jag inte vet vart jag ska ta vägen, har legat i fosterställning på sängen flera gånger bara nu ikväll. Fast just nu känner jag att de har lugnat ner sig lite, fast det går i vågor, tyvärr. AAJJJ.

Får se om de blir Linköping till helgen, Dyngsrockat (eller vad de nu heter haha) och Jonas band. Blir ju lite jobbigt om jag bara får se 10-20 minuter av dom.. måste ju vara hemma vid 20, uuuusch, varföööör?! Kunde ni inte börja spela vid 18 eller ngt ist :P. Fast iofs så är 19 en väldigt bra tid faktiskt.. fast inte för mig personligen då va, inte den dagen iaf.

Johanna, jag tycker minsann att om du ska byta skola så kan du välja Kungsgård, fast de vet du redan att jag tycker att du ska, om du väljer att byta asså. Men de är minsann en bra skola och så finns de fina människor här också.. för att citera en viss person hahaha. Men förstår inte riktigt varför du ska byta sista året för? Vill du inte ta studenten med Sara & Natte?! Och så lär de ju bli lite svårt att komma in i en ny klass sista året.. eller de behöver d

Nej nu måste jag gå och sova och hoppas att magontet och illamåendet försvinner tills imorrn! Måste! Måste!

Tänkte lägga upp en bild på Johanna här nu men de blir inte så, datorn vill inte. Så de får bli en annan gång.

1

Det känns som om jag vill skriva av mig lite för jag har så himla mycke i huvudet men ja vet samtidigt inte vad jag ska skriva, för vissa saker kan man inte visa för omvärlden :P.

Idag blev jag väckt tidigt av damsugaren. Usch de är nog de hemskaste man kan vakna av! Och de va tydligen så att idag va "fam. Bomans gemensamma städardag" hahaha. Men nu är iaf heeela huset hur fint som helst, eller jag har lite kvar på mitt rum - klädera, och dom orkar ja inte fixa med nu faktiskt. Det är ju så jobbigt när garderoberna inte är i rummet, fast som tur är så är de ju bara tillfälligt.

Har lyssnat på EN MASSA musik idag också. Tack Johanna, Madde & Jonas!!! Kände nästan att jag behövde ny musik faktiskt. Ni har minsann en bra musikstil allihopa :D!

Jag vill verkligen inte se på melodifestivalen ikväll men de blir nog de ändå.. för jag vill inte vara hemma och vännorna är antingen på "fyllefest " (hahaaa) eller ska se på melodifestivalen.. suck asså.. hahaa. Nej.

Ahhh, just ja.. Trysil va heeelt totaaaalt underbaaart :D:D:D. SNÖÖÖÖÖÖ JUUUU :D:D. Jag MÅSTE flytta härifrån!

RSS 2.0