Musik, böcker & väggar



Har nästan precis kommit hem och så hittade jag ett paket som var adresserat till pappa.. men när jag klämde på det så kände jag att det va en cd.. och då kan jag ju inte bara låta paketet vara hahaa.. men ZZ Top skiva va det iaf i :D. Ganska typiskt pappa men jag tycker helt klart att det funkar :P.. hahaa.. nu blir säkert han jätteglad för det är ju faktiskt inte såå många 17åringar som lyssnar på ZZ Top :P.

Försov mig idag.. sånt är alltid så jobbigt!! Hade suttit uppe halva natten och läst ut en bok som skulle vara utläst till idag.. usch vilken tråkbok.. "På västfronten intet nytt".. visst, det ska vara en klassiker.. men huuu vad tråkigt det är och läsa klassiker! Och så detaljerat också... eller bara när dom dödar människorna "...och huvudet klyvdes i två med spaden.." ... Sånt vill INTE jag läsa om! Nej nu ska jag minsann låna/köpa ngn riktigt tjejig töntbok.. typ Sex and the city fast på bok.. hahaa

Utanför De Geer så blev jag och Lovisa stoppade av två utlänningar som inte hittade till Louis De Geer.. hahaa.. och så va man ju tvungen att prata engelska.. "..you go down there.." hahaha.. ganska kul faktiskt.. Lovisa trodde först att dom skulle sälja ngt så hon sa "Nej" såfort dom kom emot oss hahaha.. sööt!

Och på spårvagnen hem skulle Jakob absolut stoltsera med sin nya flickvän.. hahaa.. vet inte hur många han har haft nu :P

Nej nu ska jag fortsätta slipa väggarna i mitt rum.. blir ju aldrig klart :(.. det är ju så himla stort ju!!


ZZ Top


My gorgeous camera and I

My gorgeous camera and I
Första inlägget då va :P
Kände nästan att jag behövde en plats för att skriva av mig på.. så here I am..
Haft en sådär lagom bra dag.. varken bra eller dålig.. skittråkigt!! Alla dagar borde ju vara bra.. fast iof så känner man ju inte av om en dag är bra om man aldrig haft en dålig dag.. hahah.. vad jag babblar.. nej nu ska jag börja plugga turism..
Hej då.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0